rizoto s kedlubnovými listy
Potřebné ingredience
vepřové mleté maso,sůl, sladká paprika, rýže, kedlubnové listy (dávám na 1/2 kg masa tak 10 listů) tuk, zakysaná smetana
Postup přípravy
kedlubnové listy umyjeme, nakrájíme a dáme dusit aby změkly. Uvaříme si rýži. Mleté maso osolíme a osmahneme na tuku a když je hotové přidáme papriku, rýži a kedlubnové listy. Důkladně zamícháme. Na talíři zdobím lžičkou zakysané smetany a chutná nám to.
Tento recept mám od manželovo babičky ze Slovenska. říkají tomu "padlubka" a je jednoduchý a rychlý
Tento recept mám od manželovo babičky ze Slovenska. říkají tomu "padlubka" a je jednoduchý a rychlý
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé